Service

EUROPEAN AIRPORTS TAXI 

European Airports Taxi en Taxi Antwerpen. Taxivervoer van en naar alle luchthavens en alle bestemmingen verzorgd door European Airports Taxi en Taxi Antwerpen. Wij brengen u veilig van of naar alle luchthavens in Belgie,Nederland,Frankrijk,Duitsland en heel Europa. Laat uw reis zonder stress beginnen.

BESTEL VIA WHATSAPP TEL +32 493 88 88 88

Gaat u binnenkort op vakantie, zakenreis, familiebezoek?

Wij brengen en of halen u van alle luchthavens zodat uw reis veilig en uitgerust kan beginnen geen stress over parkeren en sjouwen van koffers.Wij regelen het voor U.European Airports Taxi en Taxi Luchthavenvervoer zal er alles aan doen om je op tijd op de Luchthaven te brengen, maar kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor vertragingen, die tot gevolg hebben dat u het vliegtuig mist.
Snel en gemakkelijk online bestellen. Wilt u toch liever iemand aan de telefoon spreken dan is dat uiteraard ook!
Voor reservering via WhatsApp +32 493 88 88 88

cropped 23993355AADASDA

ZAKELIJK VERVOER

Zakelijk vervoer verzorgd door Taxi Luchthavenvervoer
Op tijd en ontspannen naar uw vergadering, zakelijke evenementen of afspraak? Wilt een zakelijke relatie op laten halen of wegbrengen en heeft u zelf geen tijd. Wij brengen u of uw gasten in een luxe comfortabele auto naar een hotel, congres of meeting.

TEL 03 233 38 38

Particulier vervoer

Particulier vervoer, betaalbaar kwalitatief taxivervoer. Wanneer u kiest voor taxibedrijf Taxi Antwerpen, kiest u voor kwaliteit en zorg. Eerlijk en vertrouwd.
U kunt natuurlijk ook vooraf reserveren.

BESTEL VIA WHATSAPP TEL +32 493 88 88 88
luchthavenvervoer antwerpen

Taxi Luchthavenvervoer

Taxi of Luchthavenvervoer verzorgd door European Airports Taxi en Taxi Antwerpen  Luchthavenvervoer is er voor al uw taxivervoer. Voor zowel Horeca vervoer, Airport Taxi service, straattaxi en zakelijk taxivervoer.Met onze dienst particulier vervoer moet u denken aan een bruiloft, een jubileum, een feestje, of gezellig een avondje uit eten met vrienden. Zorgeloos genieten en niet na te hoeven denken over dat ene glaasje, waar te parkeren, en hoe je weer thuiskomt.Bij Taxi Antwerpen Luchthavenvervoer bent u verzekerd van een veilige en kwalitatief goede taxirit.Wenst u gebruik te maken van ons taxivervoer?Wij staan 7 dagen per week voor u klaar met particulier taxivervoer.Wij hopen u snel van dienst te mogen zijn.

TEL 03 233 38 38

Taxi Antwerpen en Luchtavenvervoer

European Airports Taxi en Taxi Antwerpen Luchthavenvervoer is dé specialist voor taxivervoer van en naar de luchthavens Brussel Zaventem Airport en overige bestemmingen. U kunt Taxi Luchthavenvervoer eenvoudig online boeken of telefonisch bestellen met diverse betaald mogelijkheden. Tevens kunt u van ons verwachten dat wij met onze jarenlange ervaring de beste prijs-kwaliteitsverhouding aanbieden in Antwerpen

BESTEL VIA WHATSAPP TEL +32 493 88 88 88
TAXI ANTWERPEN.LUCHTHAVENVERVOER ANTWERPEN.GOEDKOOP TAXI
TAXI ANTWERPEN.LUCHTHAVENVERVOER ANTWERPEN.GOEDKOOP TAXI

GAAT DE TAXI RECHTSTREEKS NAAR BRUSSEL ZAVENTEM AIRPORT OF LANGS MEERDERE KLANTEN?

Bij European Airports Taxi en Taxi Antwerpen Luchthavenvervoer doen wij niet aan deeltaxi’s. Als u bij ons een taxi boekt zit u niet met vreemde mensen in de taxi. Gewoon rechtstreeks vanaf uw voordeur naar Brussel Airport of andersom. Natuurlijk is het wel mogelijk als u met familie of vrienden met de taxi naar Brussel Airport gaat dat de taxi langs meerdere adressen rijd om u vrienden of familie op te halen.

TEL 03 233 38 38

WIJ REIZEN MET KLEINE KINDEREN, HEBBEN JULLIE OOK KINDERZITJES?

De wettelijke regelgeving met betrekking tot het gebruik van kinderzitjes is in een taxi anders. Kinderen kleiner dan 1.35 meter hoeven achterin een taxi niet in een kinderzitje of op een stoelverhoger vervoerd te worden. Voorin een taxi is het gebruik van een kinderzitje of stoel verhoger wel verplicht voor kinderen kleiner dan 1.35 meter. Uiteraard begrijpen wij dat u er voor kiest om uw kinderen wel veilig in een kinderzitje te plaatsen. Wij kunnen gratis kinderzitjes aanbieden. Echter hebben wij maar een beperkt aantal zitjes en kunnen wij niet garanderen dat er 1 ter beschikking is.

BESTEL VIA WHATSAPP TEL +32 493 88 88 88
cropped 52406dc1714b4 thumb900 1
TAXI ANTWERPEN.LUCHTHAVENVERVOER ANTWERPEN.GOEDKOOP TAXI

ZAKELIJK TAXI VERVOER

Voor onze zakelijke klanten heeft European Airports Taxi en Taxi Antwerpen een breed aanbod aan extra diensten. Taxi Antwerpen weet als geen ander dat een zakelijke klant veel waarde hecht aan professioneel en hoogstaand taxivervoer. De taxi chauffeurs van Taxi Antwerpen rijden in zijn discreet en betrouwbaar en beschikken over zeer luxe taxi’s. De meeste taxi chauffeurs rijden in een Mercedes E klasse of S klasse, nooit ouder dan 7 jaar.

TEL 03 233 38 38

Online reserveren

Bij European Airports Taxi en Taxi Antwerpen  Luchthavenvervoer is het mogelijk om online uw reservering te plaatsen. Ook als u vooraf wilt reserveren, U kunt profiteren van onze voordelige tarieven. Hierdoor bent u verzekerd van een vaste prijs. Als u een taxi naar Brussel Airport of naar, of en andere bestemming nodig heeft, u kunt vervoersklasse kizen uit het drie categorieën.

BESTEL VIA WHATSAPP TEL +32 493 88 88 88
TAXI ANTWERPEN.LUCHTHAVENVERVOER ANTWERPEN.GOEDKOOP TAXI

MEER INFO OVER ONZE SERVICE

Meeting Point Java Coffee Shop

Als u of uw gasten op Brussel Airport aankomen, hebben ze vaak moeite om het Meeting Point te vinden. Het is moeilijk om je weg te vinden op zo’n groot en druk vliegveld. De beste manier om uw chauffeur te ontmoeten, aankomsthal Brussel Airport bij Java Coffee Shop. Er is slechts één ontmoetingspunt op de luchthaven, want dit is de beste plaats waar onze chauffeur op u kan wachten met een naambordje in de hand. U kunt uw bestuurder dus rechtstreeks vinden op het ontmoetingspunt in het aankomsthal Brussel Zaventem Airport-Java Coffee Shop.


Onze taxibedrijf biedt in elke woonplaats in Belgie en zelfs daarbuiten bedienen. In verband met het voorrijden, moet de taxirit wel omgeving Brussel Zaventem Airport of Antwerpen uitkomen. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld bestellen van Brussel Airport-Charleroi Airport, of een andere willekeurige bestemming.Het maakt niet uit of het zakelijk, privé is of in groepsverband.
Wij zijn het geschikte taxibedrijf dat u graag naar uw bestemming brengt.

Dag en Nacht en het hele jaar door bieden wij onze diensten aan en natuurlijk helpen wij u graag met uw bagage en zorgen we ervoor dat u op tijd aanwezig bent.

Onze taxi’s staan in de Vlaanderen op verschillende standplaatsen 24 uur per dag, 7 dagen per week (inclusief feestdagen) tot uw beschikking.

Heeft u na een avondje in de stad, een bedrijfsuitje, diner of andere gezellige aangelegenheden een taxi nodig? Bel dan gerust, wij brengen u snel en veilig weer thuis! Van tevoren bestellen, kan natuurlijk ook!
Uw voordeel bij Taxi Luchthavenvervoer
Professioneel getrainde en ervaren chauffeurs:
Niet meer worstelen met uw koffers:
Reis comfortabel van deur tot deur:
Snel geregeld:
Vaste prijzen:


Met de Taxi vanaf Brussel Airport of andere plaats naar uw gewenste bestemming?

Wilt u na uw vlucht vanaf Brussel Zaventem Airport naar uw hotel of huis gebracht worden? Dan kunt u bij ons een Taxi vanaf Brussel Zaventem Airport naar uw bestemming boeken. Doordat wij uw vluchtgegevens monitoren, zijn wij tijdig op de hoogte van uw juiste aankomsttijd. Op het moment dat u de Luchthaven verlaat, staat de Taxi voor u klaar. Op deze manier hoeft u zich helemaal geen zorgen te maken over uw Taxi.

Koeriersdiensten
Documenten of paketten die met spoed of extra zorg vervoerd moeten worden zijn bij Taxi Luchthavenvervoer in goede handen. Taxi Luchthavenvervoer vervoert 24 uur per dag en 7 dagen per week (ook tijdens feestdagen) uw documenten en paketten. Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op.
Personenvervoer
Bent u op zoek naar een taxibedrijf wat uw personenvervoer kan verzorgen? Taxi Luchthavenvervoer waard is u graag van dienst! Wij verzorgen taxi vervoer in de wijde omgeving van Antwerpen.
Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel. Wij doen er alles aan om u een veilige en plezierige rit te bezorgen. Heeft u speciale wensen voor uw personenvervoer? Laat het ons weten. Wij denken graag met u mee om u zoveel mogelijk de zorg voor uw vervoer uit handen te nemen.
Zakelijk vervoer
Hebt u iemand nodig die uw zakelijk vervoer op professionele wijze kan verzorgen? European Airports Taxi en Taxi Antwerpen Luchthavenvervoer is u graag van dienst! Wij verzorgen taxi vervoer in de omgeving van Antwerpen.
Wij vestigen onze aandacht in het bijzonder op uw persoonlijke ervaring. Wij doen er daarom alles aan om u een veilige en plezierige rit te bezorgen. Heeft u speciale wensen voor uw zakelijk vervoer? Laat het ons weten. Wij denken graag met u mee om u zoveel mogelijk de zorg voor uw vervoer uit handen te nemen.
Taxi Luchthavenvervoer
Betrouwbare Taxichauffeurs
Service gericht
Kosten zakelijk vervoer
In onze taxi’s is het mogelijk met Bancontact,Paypal of Creditcard te betalen. Zo staat u nooit voor verassingen wanneer u geen contant geld bij u heeft. Voor onze zakelijke relaties hebben wij ook de mogelijkheid om op rekening te rijden. De factuur van de gereden ontvangt u wekelijks per post of e-mail. Onze betalingstermijn is 14 dagen.
Groepsvervoer
Bent u op zoek naar een partij die groepsvervoer voor u kan regelen? European Airports Taxi en Antwerpen Taxi Luchthavenvervoer gaat graag voor u de weg op. Wij hebben betrouwbare en vriendelijke chauffeurs in dienst die discrete en snelle service verlenen. Binnen korte tijd brengen zij u op plaats van bestemming.
Taxibusje
Wij hebben taxibusjes voor u klaarstaan, waar 6-8 personen in kunnen. Maar ook voor grotere groepen kunt u bij ons terecht. Erg handig wanneer u bijvoorbeeld gezamenlijk naar een festival, huwelijksfeest, vrijgezellenfeest of een andere speciale gelegenheid wilt gaan. Als u zelf niet hoeft te rijden, kunt u samen met uw gezelschap de bijeenkomst zorgeloos beleven. Daarna stapt u weer in het taxi busje en wordt u veilig thuisgebracht.
Meer weten over taxi groepsvervoer?
Heeft u vragen over taxi groepsvervoer of over een taxi busje? Neem dan vooral vrijblijvend contact met ons op. Onze deskundige medewerkers vertellen u graag meer. U kunt ons bereiken per telefoon, per e-mail of via het invulformulier op de website. We zullen er alles aan doen u een fijne en comfortabele rit te bezorgen.

BESTEL VIA WHATSAPP TEL +32 493 88 88 88

ALLE STEDEN VOOR LUCHTHAVENVERVOER

Taxi Herentals  of Luchthavenvervoer Herentals  nodig?Geen probleem U kunt online of via WhatsApp bestellen Taxi Herentals of Luchthavenvervoer Herentals op het nummer +32 493 88 88 88


Taxi Herenthout of Luchthavenvervoer Herenthout nodig?Geen probleem U kunt online of via WhatsApp bestellen Taxi Herenthout of Luchthavenvervoer Herenthout op het nummer +32 493 88 88 88


Taxi Herselt of Luchthavenvervoer Herselt nodig?Geen probleem U kunt online of via WhatsApp bestellen Taxi Herselt of Luchthavenvervoer Herselt op het nummer +32 493 88 88 88


Taxi Hoogstraten of Luchthavenvervoer Hoogstraten nodig?Geen probleem U kunt online of via WhatsApp bestellen Taxi Hoogstraten  of Luchthavenvervoer Hoogstraten op het nummer +32 493 88 88 88


Taxi Hove of Luchthavenvervoer Hove nodig?Geen probleem U kunt online of via WhatsApp bestellen Taxi Hove of Luchthavenvervoer Hove op het nummer +32 493 88 88 88


Taxi Hulshout of Luchthavenvervoer Hulshout nodig?Geen probleem U kunt online of via WhatsApp bestellen Taxi Hulshout of Luchthavenvervoer Hulshout op het nummer +32 493 88 88 88


Taxi Kalmthout of Luchthavenvervoer Kalmthout nodig?Geen probleem U kunt online of via WhatsApp bestellen Taxi Kalmthout of Luchthavenvervoer Kalmthout op het nummer +32 493 88 88 88


Taxi Kapellen of Luchthavenvervoer Kapellen nodig?Geen probleem U kunt online of via WhatsApp bestellen Taxi Kapellen of Luchthavenvervoer Kapellen op het nummer +32 493 88 88 88


Taxi Kasterlee of Luchthavenvervoer Kasterlee nodig?Geen probleem U kunt online of via WhatsApp bestellen Taxi Kasterlee of Luchthavenvervoer Kasterlee op het nummer +32 493 88 88 88


Taxi Kontich of Luchthavenvervoer Kontich nodig?Geen probleem U kunt online of via WhatsApp bestellen Taxi Kontich of Luchthavenvervoer Kontich op het nummer +32 493 88 88 88


Taxi Laakdal of Luchthavenvervoer Laakdal nodig?Geen probleem U kunt online of via WhatsApp bestellen Taxi Laakdal of Luchthavenvervoer Laakdal op het nummer +32 493 88 88 88


Taxi Lier of Luchthavenvervoer Lier nodig?Geen probleem U kunt online of via WhatsApp bestellen Taxi Lier of Luchthavenvervoer Lier op het nummer +32 493 88 88 88


Taxi Lille of Luchthavenvervoer Lille nodig?Geen probleem U kunt online of via WhatsApp bestellen Taxi Lille of Luchthavenvervoer Lille op het nummer +32 493 88 88 88


Taxi Lint of Luchthavenvervoer Lint nodig?Geen probleem U kunt online of via WhatsApp bestellen Taxi Lint of Luchthavenvervoer Lint op het nummer +32 493 88 88 88


Taxi Malle of Luchthavenvervoer Malle nodig?Geen probleem U kunt online of via WhatsApp bestellen Taxi Malle of Luchthavenvervoer Malle op het nummer +32 493 88 88 88


Taxi Mechelen of Luchthavenvervoer Mechelen nodig?Geen probleem U kunt online of via WhatsApp bestellen Taxi Mechelen of Luchthavenvervoer Mechelen op het nummer +32 493 88 88 88


Taxi Meerhout of Luchthavenvervoer Meerhout nodig?Geen probleem U kunt online of via WhatsApp bestellen Taxi Meerhout of Luchthavenvervoer Meerhout op het nummer +32 493 88 88 88


Taxi Merksplas of Luchthavenvervoer Merksplas nodig?Geen probleem U kunt online of via WhatsApp bestellen Taxi Merksplas of Luchthavenvervoer Merksplas op het nummer +32 493 88 88 88


Taxi Ravels of Luchthavenvervoer Ravels nodig?Geen probleem U kunt online of via WhatsApp bestellen Taxi Ravels of Luchthavenvervoer Ravels op het nummer +32 493 88 88 88


Taxi Wuustwezel of Luchthavenvervoer Wuustwezel nodig?Geen probleem U kunt online of via WhatsApp bestellen Taxi Wuustwezel of Luchthavenvervoer Wuustwezel op het nummer +32 493 88 88 88


Taxi Zandhoven of Luchthavenvervoer Zandhoven nodig?Geen probleem U kunt online of via WhatsApp bestellen Taxi Zandhoven of Luchthavenvervoer Zandhoven op het nummer +32 493 88 88 88


Taxi Zoersel of Luchthavenvervoer Zoersel nodig?Geen probleem U kunt online of via WhatsApp bestellen Taxi Zoersel of Luchthavenvervoer Zoersel op het nummer +32 493 88 88 88


Taxi Zwijndrecht of Luchthavenvervoer Zwijndrecht nodig?Geen probleem U kunt online of via WhatsApp bestellen Taxi Zwijndrecht of Luchthavenvervoer Zwijndrecht op het nummer +32 493 88 88 88


Taxi Westerlo of Luchthavenvervoer Westerlo nodig?Geen probleem U kunt online of via WhatsApp bestellen Taxi Westerlo of Luchthavenvervoer Westerlo op het nummer +32 493 88 88 88


Taxi Wijnegem of Luchthavenvervoer Wijnegem nodig?Geen probleem U kunt online of via WhatsApp bestellen Taxi Wijnegem of Luchthavenvervoer Wijnegem op het nummer +32 493 88 88 88


Taxi Willebroek of Luchthavenvervoer Willebroek nodig?Geen probleem U kunt online of via WhatsApp bestellen Taxi Willebroek of Luchthavenvervoer Willebroek op het nummer +32 493 88 88 88


Taxi Wommelgem of Luchthavenvervoer Wommelgem nodig?Geen probleem U kunt online of via WhatsApp bestellen Taxi Wommelgem of Luchthavenvervoer Wommelgem op het nummer +32 493 88 88 88

BESTEL VIA WHATSAPP TEL +32 493 88 88 88
Taxi Antwerpen.Luchthavenvervoer Antwerpen.Goedkope Taxi.